MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

Ilkeilylläkö päämäärään?

Luin Sunnuntaisuomalaisesta toimittaja Janne Laitisen kirjoitelman perussuomalaisten viikko sitten pitämästä puoluekokouksesta. Juttu on ilkeä ja ylimielinen. Toimittaja rakentaa jutussaan kuvan ikäänkuin hän tarkkailisi mikroskoopilla suomalaista alaluokkaa, "törkyturpaisia maalaisrasisteja", joiden jutut ovat "pulun paskaa". Kirjoitus huokuu toimittajan henkilökohtaista toivetta, kunpa perussuomalaisuus hajoaisi kuin pulun paska ja Halla-aho häipyisi samaan saastatunkioon kuin jutun pääkuvan  roskat, tupakantumpit ja muu saasta antaa ymmärtää.

Voihan se olla, että viikko oli perussuomalaisille ja Halla-aholle lopun alkua. Joskus sitä kuitenkin ajattelee, miksi maksaa siitä että euron aivokapasiteetilla varutetut toimittajanplantut kirjoittelevat sadan euron asioista rinta tuuheena vaikka perusasiat jutuille ovat luokkaa: "tää asia mua kyrsii äää..."

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Halla-aho itse kutsui näitä persujen kannattajia määritelmällä "Roikkupöksyisiä, isomahaisia ja perskännisiä". Ilkeilikö Halla-aho?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Ja sitten nämä ns.toimittajat kirjoittavat jutun vihapuheesta. Kannattaisi katsoa peiliin.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Kyllä on taas luettu juttua mielensäpahoittajan silmin. "Pulun paskakin" on oikeassa kontekstissaan tässä:
"– Halla-aho puhuu vain maahanmuutosta. Se puhe muuttuu paskaksi, jos joudutaan oppositioon. Ei siellä voida tehdä yhtään mitään, mies sanoo.

– Timo Soini on tehnyt työtä meidän eteemme kaksikymmentä vuotta. Halla-ahon ansios­ta porukka hajoaa kuin pulun paska."
https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ko...

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Taidat liioitella tuossa kirjoituksessasi. Luin mainitun lehtikirjoituksen ja ei se mitenkään pahansuopa ollut. Suurimmaksi osaksi kerrottiin puoluekokouksen tapahtumista ja osallistujien sanomisina.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Sen nyt olen huomannut että nämä suvaitsevaisiksi itseään kutsuvat internatsit valehtelevat ja vääristelevät kaikenaikaa. Ilman suoraa lähdeviitettä ei kannata uskoa mitään suvisten höpinöistä.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Käyttäisin mielelläni termin "internatsi" sijaan liberaalifasismi. Tämmöinen juoksee periaatteensa vuoksi päänsä vaikka pyörivään sirkkeeliin, koska hän on hyvä ihminen ja oikeassa. Tietenkin sen jälkeen kun on juoksuttanut väärintekijät ja -ajattelijat ensin siihen sirkkeliin.

Toimituksen poiminnat