MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

Arvo Pohja - hallituksen mystisin jäsen

Suomen hallitukseen on pesiytynyt vaikutusvaltainen jäsen, Arvo Pohja. Kokoomuksen Katainen sitten Stubb ja nyt Orpo ovat sitä lihottaneet jo vuosia. Arvo Pohjan tärkein tehtävä on vartioida, ettei nuoret naiset - potentiaaliset Benin tallin kilpailijat, Siilinjärven suuren miehen miehekkääseen ääneen ja hänen jälkeensä suomenruotsalaiseen hymyyn hurmaantuneet, karkaisi vihreiden Villen pehmeä-äänisen seireenin kutsuun (sanon seireenin, vaikka se taitaa olla feminiini, mutta ei kai Ville suutu, on hänet niin monta kertaa feminiiniksi luultu). 

Arvo Pohja antaa anteeksi takapakit sotesopassa, orpopojan savolaistyyliset selitykset "en ole puolesta enkä vastaan mieluummin päinvastoin ja tiukasti", mutta hallaa hän ei aholleen salli. Tästä se pääministeri Sipiläkin tykkää ja haluaa olla ainakin puoliksi kaveri. Tosin hän lienee paremmin kaveri toisenlaisten arvojen kanssa. Semmoisten, jotka neuvovat sanomaan totuudessapysymisestä vähän kuin Jäätteenmäkeä aikoinaan. 

Sääliksi käy ministeri Orpoa ( vaikkei pitäisi) kun hän tomerasti puolustaa sotekäänteissä sitä miksi kynnyskysymyksen yli piti taas hypätä kun kepu käskee. Mutta onhan Petteri Orvolla taustalla vankka tuki, Arvo Pohja, jonka voi aina ääni väristen ja leuka väpättäen ottaa kaveriksi kun meinaa pettää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Suositus tuli heti otsikosta, mutta juttukin kannatti lukea.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Nyt vain jäämme odottelemaan kansanliikettä nimeltä "Arvo Pohja presidentiksi!!"

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Eihän Arvo lähde kilpailemaan Saulin (Arvo Johtaja:n) kanssa kun he ovat parhaita kavereita..

Niko Sillanpää

Osa Taru Tujusen perintöähän Arvo Pohjan jäsenkirja on. Arvo Pohja mm. vei kokoomuksen hallitukseen kaikkien vasemmistopuolueiden kanssa kerralla mukaanlukien laitavasemmisto.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Missähän vaiheessa jellinekin-käyrää Pohjan Arvo tallustaa... ettei vaan ihan läpi pohjan...

Toimituksen poiminnat