MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

Timo Soinin torpedo?

Ensinnäkin tunnustan, että väitteeni perustuu ns. simon elo -metodiin, eli ilmaan heitetty olkiukko, jota jokainen saa yrittää ampua alas.

TV:n parhaaseen uutisaikaan (19.00) kerrottiin tuoreen pohjoisen (uv) kansanedustajan uutiset siitä, että perussuomalaisia uhkaillaan pysymään puolueessa. Aika nopeaa ja tehokasta toimintaa uunituoreelta kansanedustajalta päästä parhaaseen katseluaikaan uutisiin jopa usean minuutin jutulla. Tulee vain pakostakin heitettyä palikoita ilmaan ja esittää kysymys. Hanna Mäntylälle tarjottiin hillotolppa EU:ssa, tilalle saatiin ehkä härskimpi varamies. En tunne miestä mitenkään, mutta hänhän voisi olla Timo Soinin junailema torpedo, jonka tehtävänä on runnoa keinolla millä hyväänsä halla-aholainen perussuomalaisuus uskottavuuden tunkiolle. 

Mutta tämähän on  minulta pelkkää spekulointia tai tiettyjen palikoiden heittäminen ilmaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Yritän pysyä tästä sinisten asiasta erillään. Uutisetkin on katsomatta. Mitä voin sanoa, niin minua ei ole uhkailtu eikä pyydetty eroamaan eikä jäämään, eikä edes loikkaamaan, minkä voi tulkinta, ettei poliittista painoa paljoakaan ole (-;

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Mutta kuitenkin: Mihin Mestarin sivarimiekka viittaa, ...

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Olen itse huono poliitikko, koska en ole onnistunut kunnallisvaaleissa hankkimaan kuin kourallisen ääniä ja siten jäämään reippaalla marginaalilla valtuustojen ulkopuolelle, ensin piraateissa sitten sosialidemokraateissa. Ihmettelen sitä, että kun joillekin on suotu taito ja suosio päästä eduskuntaankin asti, miksi pitää yhtäkkiä lähteä kummallisiin tempoiluihin ja heittää kaikki vaivoin ansaittu jorpakkoon yhdellä kertaa. Uuden vaihtoehdon ministerien tekemää päätöstä ymmärrän, koska ministerin palkat ovat niin suuret, että jokainen kuukausi, jonka sitä saa nostaa, on loppuelämän talouden kannalta kotiinpäin, mutta ne muut siihen ryhmään loikanneet ovat tehneet aivan hirveän emämunauksen.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Kyllä ihmisiä politiikassa motivoivat muutkin asiat kuin palkka ja henk koht edut.
Pääsääntöisesti töitä joutuu tekemään paljon ja isolla riskillä.

Sitten on poliittisia liikkeitä kuten PerusS , joissa olemattomallakin näytöllä on nopeasti päässyt vaativiin tehtäviin.
Ja juuri sieltä kuulee eniten näitä oletuksia henk koht tulojen merkityksestä poliittisessa toiminnassa.

Useimmiten jutut vaikuttavat tympeiltä.
Ei se " ministeriauto" nyt niin ihmeellinen elämys ole , että se loputtomiin motivoisi.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Mainitse yksikin puolue, jossa olemattomilla näytöillä ei olisi päässyt vaativiin tehtäviin. Pata kattilaa soimaa sanotaan.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Torvisen mukaan halla-aholaiset osasivat jo vuoden 2012 kuntavaalien jälkeen ennustaa puolueen hajoamisen ja ryhtyä varautumaan siihen. Ei tainnut Soini itsekään sitä silloin tietää.

Kuolon korinaa ja hullujen horinaa. Siinäpä sininen tulevaisuus.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Soini käyttää muuten Simon Eloa taitavasti hyväkseen. Toisella tapaa kuin Halmetta ja Halla-Ahoa.

Sillä nyt suunta on toinen. Alaspäin. Soini tiesi kuraa tulevan niskaan ämpärikaupalla, joten lensi sanojensa mukaan kärpäseksi takariviin ja samaan aikaan työnsi ohjauksessaan olevan Simon Elon etulinjaan ottamaan henkilökohtaiseen piikkiinsä negatiivisen julkisuuden motivoimalla Elon ryhmän johtajuudella.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Ilmeisesti Timo Soini valitsi Simon Elon narriksi. Simon Elon puolesta olen todella pahoillani, jostakin se narrin kortti vedetään. Timo Soini uhrasi yhden soturinsa.

Simon Elo on uhrattu, moinko haluaa vielä uhrautua Timo Soinin puolesta, tuskin kukaan.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Kaikki maailmassa ei johdu Timo Soinista. Torvisen näkyvyydellä lienee lähinnä tekemistä sen kanssa, että ennen lakimieheksi ja poliitikoksi ryhtymistään hän teki töikseen uutisjuttuja Ylelle.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Blogissa kritisioitiin tuulesta temmattujen tarinoiden levittämisestä. Mutta muutoin saatat olla oikeassa. Niillä voi olla tekemistä sen kanssa että Torvinen teki aiemmin töikseen juttuja Ylelle.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Teillähän oli Yle hallussanne (ja sen huomasi) ennenkuin toteutitte puolueen puhdistuksen ja Soinin mustamaalaamisen.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka Vastaus kommenttiin #11

Ei tarvitse teititellä. Ja toisekseen arviosi määräävästä hallintavallastani Ylessä ja Perussuomalaisissa ovat vahvasti liioiteltuja.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

"Kaikki maailmassa ei johdu Timo Soinista. Torvisen näkyvyydellä lienee lähinnä tekemistä sen kanssa, että ennen lakimieheksi ja poliitikoksi ryhtymistään hän teki töikseen uutisjuttuja Ylelle."

Jaahas! Jos olisin Timo Soini, olisin tehnyt juurikin näin: Sanonut Hanna Mäntylälle että siirryppä tyttö syrjään, vaikka tuonne EU:n hillotolpalle ja tee tilaa Ylen -miehelle, jolla on valmiit kanavat sinne. Ylen mies kyllä pitää huolen siitä, että vähäisemmälläkin totuusarvolla varustetut jutut saavat kunnon näkyvyyden.

Toimituksen poiminnat