MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

Suomalaiset - kansakunta, joka antoi pelolle vallan

Uskon, että yksi yleisimmistä poliittisista iskulauseista on Euroopassa viimeisen vuoden aikaan ollut: "Pelolle ei saa antaa valtaa". Suomessakin, poliitikkojen hokemana tuo alkaa jo koskea korvia.

Miten hokema osuu yhteen harjoitetun politiikan, mediajulkisuuden ja puolueiden kannnanottojen  kanssa? Poliitikot ja osa kansakuntaa on antanut pelolle vallan - ehdoitta.  Kärjistetysti on syntynyt asetelma, jossa lainsäätäjät ja osa kansakuntaa on saatu uskomaan ja toimissaan reagoimaan siihen, että ellei maahantulleita nuoria miehiä kohdella oikein, ts. he eivät saavat haluamaansa, he radikalisoituvat ja alkavat tappaa meitä. 

Sen sijaan, että pohditaan miten niille, joilla ei ole maahanjääntiiin lupaa, voitaisiin kivuttomimmin poistaa maasta,  pohditaan, miten henkilöille löydettäisiin riittävän pätevä maahanjäämislupa, jottei häntä tarvitse yrittää poistaa maasta ja antaa syy radikalisoitumiseen.  

Palautuslentoja kierrätetään ympäri Suomea, ettei meidän kotikutoiset anarkistit ehdi paikalle, suutu ja radikalosoidu entisestään.

Katselen samalla kun kirjoitan tätä puoluejohtaja Touko Aallon haastattelua ja en voi muuta kuin siteerata Herkko Päätalon huokausta: "Voih taihvahan jumala!"

No kansakunta saa sellaiset puoluejohtajat, kun se ansaitsee.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Katsoin samaa ohjelmaa Aallosta mutta oma toteamukseni kaverista oli rahvaanomaisempi "perkele mikä pellervo".

Itse olen kuitenkin sitä mieltä että Suomi ei tarvitse yhden ainoaa laitonta maassahaahuilijaa eikä heille missään nimessä tule etsiä syytä tai lupaa olla täällä, vaan pistää lakiin perustuen pihalle niin nopeasti kuin se on mahdollista.

Meillä on mielenterveysongelmaisia omasta takaa eikä tänne tarvita muualta yhtään lisää. Mitä enemmän tänne tulee tuntemattomia ja paperittomia haahuilijoita pelkän oman kertomansa perusteella, riski äärihihhulien iskuista kasvaa suorassa suhteessa. Ja mitä enemmän hihhulit täällä iskevät, sen enemmän se alkaa ihan oikeasti v.tuttamaan meitä tavallisia veronmaksajia. Itse en ole antanut pelolle valtaa mutta v.tutukselle en mahda mitään.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Katsoin samaa ohjelmaa Aallosta mutta oma toteamukseni kaverista oli rahvaanomaisempi "perkele mikä pellervo".

"Pellervoa" näytetään hilattavan Suomen seuraavaksi pääministeriksi tai jos ei aivam pää- niin ainakin valtiovarainministeriksi.
Kun kakku kuorrutetaan vielä vihreällä sisäministerillä, paratiisinpojille paratiisi on jo täällä pohjolassa, Ei tarvitse haikailla muualle puaviini- ja hunajavirtojen äärelle neitsyiden palveltavaksi.

Toimituksen poiminnat