Sananvapauskeskustelun yllättäjä.

Ylen sananvapauskeskustelun suuri yllättäjä oli mielestäni Pirkko Saisio. Vanha taistolainen, homoseksuaali, joka puhui hmisryhmästä, jota ei yleensä Ylen puheohjelmissa tuoda esille. Hän nosti esille valkoisen heteromiehen, jota yleensä käsitellään yhtenä ryhmänä. Ryhmän niskoille kasataan kaikkien muiden ihmisryhmien syrjinnät ja kaltoinkohtelut huomioimatta sitä että jokainen valkoinen heteromies on yksilö omine arvoineen ja ajatuksineen. Saision kanssa yritti keskustella kaksi miestä, Finlaysonin pomo ja virkaheitto pappi, jotka molemat olivat teemasta ulkona kin lumiukot helmikuussa. Peukkuja Pirkko Saisiolle, joka uskalsi jo vuosia sitten julkisuudessa tunnustaa taistolaisuuden harhat. 

Keskustelun hauskin jäsen oli huivipäinen nuori nainen, jonka päässä oli varmaan yliviritetty puhesyntetisaattori. Näin hämäläisenä sain kiinni noin joka seisemännestä sanasta 🙂 Puhuikohan hän asiaa?

MarkkuTurpeinen
Sitoutumaton Lahti

Kuvaisin itseäni kummajaiseksi, joka on ollut aina kiinnostunut ihmismielestä, motivaatioista ja siitä, miksi uskovaiset ja ateistit jaksavat vuosisadasta toiseen kiistellä siitä, kumman käsitys jumalasta ja maailmankaikkeudesta on oikeampi. Kas kun kummallakin käsitykset pohjautuvaa pelkästään uskomiseen, ei kiistämättömään tietoon.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu