MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

Miksi?

Miksi Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja ovat olleet hys hys hiljaa Nicaraguan väkivaltaisuuksista, joiden arkkitehtuurina on ollut presidentti Daniel Ortega? Käsittääkseni hemmo on sekä Halosen että Tuomiojan hyvä kaveri. Oliko niin, että Halonen presidenttinä ollessaan kävi 7 kertaa moikkaamassa kamuaan Nicaraguassa? 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Jos vallassa on ns. "vasemmalle kallellaan oleva" niin demokratia ei ole vaarassa ja siitä ei tarvitse nostaa mekkalaa...
Mutta kun esim. Unkarissa oikeasti demokraattisesti vaaleilla on valittu sikäläinen eduskunta/presidentti niin voi hele¥etti sitä itkupotkuraivarien määrää...

Näin se vaan menee.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Punainen väkivalta on erilaista ja hyväksyttävämpää. Kommunistitkin murhasivat 1900-luvulla n. 100 miljoonaa ihmistä, joka sai Hitlerinkin näyttämään noviisilta väkivallan saralla.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Vasemmisoväkivalta on hyväksyttävämpää,kuin muu. Arhinmäki meuhkasi presidentinlinnan edustalla ennen kuin pääsi itse sinne. Vassaritoimittajat paskoivat housuihinsa bussissa ja saivat palkinnoksi työpaikat hesarissa ja Suomen kuvalehdessä.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Tupeisen kirjoitus on kirjoitettu illalla ja ilmeisesti keskivahvassa "hönössä" tai muussa mielenhäiriössä. Kummajainen sepitelmä.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen Vastaus kommenttiin #15

Ei kumpaakaan. Luepa mitä Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö tekivät helmikuussa 2013. Ja mitä he tekevät 2018. Niin ja pidä pieni tauko törpöttelyssäsi ja palaa sitten kirjoittamaan jotain järkevää.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen Vastaus kommenttiin #15

Onko herra Kallinen jo selvinnyt kommenttikuntoon?

Risto Koivula

Lauri Kiiski: "Punainen väkivalta on erilaista ja hyväksyttävämpää. Kommunistitkin murhasivat 1900-luvulla n. 100 miljoonaa ihmistä, joka sai Hitlerinkin näyttämään noviisilta väkivallan saralla."

Lopeta tuo paskanjjauhaminen, jonka tiedät helvetin hyvin sinäkin Halosen, Hautalan Tuomiojan jne sepittämäksi sonnaksi.

https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/al-...

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Suomen tilastokeskushan se tässä on asiantuntija.

Lue Koivula Kommunismin Musta Kirja näsäviisastelun sijaan.

Pol Potille likvidoimisen syyksi riitti vain silmälasit, jotka saattoivat tuoda uhrista älykön miellekuvan.

Pelkästään Stalinin Ukrainaan kohdistunut Holodomor vastasi Hitlerin julmuuksia.

Pitää myösmuistaa, että USA pelasti kahteen eri otteeseen miljoonia neuvostoliittolaisia ruokavuin 1920-1930 luvuilla, joten ilman jenkkejä luku olisi vieläpä suurempi.

Risto Koivula Vastaus kommenttiin #10

Kommunismin musta kirja on just puutaheinää, ja Hölösen jengin täkäläiset jutut manivät juuri sinne (varmaan sen takia julkaistiinkin...) kuten TÄÄLLÄ olen osoittanut.

Hawaijilainen nettihörhö Skitso-Rummelkin kertoi Pilastokekusksen pohjalta vanhat hourunsa kahdella "Maon uhreista", VAIKKA NE EDELLISETKIN OLIVAT JO TASAN SAMALLA TAVALLA LÄPINÄKYVÄSTI KAHDELLA KERROTTUJA "KUN OLI YHTÄ PALJON KOKONAAN SYNTYMÄTTÄ JÄÄNEITÄ" kuin "ylimääräisiä kuolleitakin", ja ne sitä edellisetkin ylimääräiset kuolleet olla muulla konstilla kerrottu kahdella...

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/08/miten-...

keskiviikko, 24. elokuu 2011

Miten Halosen ja Hautalan Suomen Tilastokeskus sepitti ("EU:lle"...) "70 miljoona tapettua Maon uhria"...

28.1.2011 06:16

Tämä oli pitänyt arvata:

" Outo haju Tilastokeskuksessa - toimistot tyhjinä

Julkaistu: 1.3.2010

Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa Tilastokeskuksen rakennuksessa havaittiin sunnuntaina outo haju, jonka syy ei ollut maanantaiaamuun mennessä selvinnyt. Hajun takia rakennuksen 800 työntekijää kehotettiin kuitenkin pysymään poissa työpaikalta.

Tietopalvelujohtaja Heli Mikkelä kertoi maanantaina, että rakennus ei ole kaupun-gin kaasuverkossa. Myöskään Helsingin viemärilaitos ei ollut löytänyt maanantai-aamuun mennessä syytä hajuhaittaan. Mikkelän mukaan asiaa selvitetään edelleen, ja toimintaa siirretään tarvittaessa muihin tiloihin.

Toistaiseksi hajuongelma ei vaikuta tilastotietojen julkaisemiseen. "

Raadonhajuhaitan syy on selvä: laitoksen "tutkimusten" luonne ja laatu!

" Katsotaanpa vaihteeksi Suomen Tilastokeskuksen (johtajatar Heli Jeskanen-Sundström, halonperk... eikun VAS!) "tunkkaisuutta", josta "Kommunismin mustan kirjan" "tiedot" "Maon tappamista 72 miljoonasta kiinalaisesta suuren harppauksen aikana" ovat peräisin. Tässä on ensinnäkin Kiinan virallinen (ja oikea ja myös monessa fasistisessa miinustutkimuksessa lainattu) väestöpyramidi vuodelta 2000 (suomenkieliset lisäyksen Suomen tilastokeskus):

Tässä on kyse tuosta pienemmästä ylemmästä "hampaasta", henkilöistä, jotka v. 2000 olivat 40 - 42-vuotiaista.

http://fathersforlife.org/images/China2000.gif

Age pyramid for China

Kuvassa on nähtävissä interpoloidusta linjasta (joka sekin "valehtelee", koska se on pienen syntyvyyden vuosien jälkeen taas huippukohollaan pari vuotta), että vuosien 1959-1962 INTERPOLOIDUSTA 18 mlj/v.:n "syntyvyydestä" (itse asiassa tämä on nyt, että kuinka paljon heitä oli v. 2000 hengissä) "puuttuu kolmannes" kultakin noilta kolmelta vuodelta, eli 18-20 mlj. Mutta nuo mainitut virheet kompensoivat toisiaan.

Sama vuoden rasterilla, toisen kuvan kanssa päällekäin:

Ikäjalautuma kuva on tässä, toisen kuvankanssa päällekäin: siinä on aikamoinen louhu syntyvyydessä, mutta siinä ei ole mitään kummallista, eivätkä ne ole mitään "tapettuja":

NÄIDEN SUOMEN TILASTOKESKUS KATSOO NYT SITTEN OLLEEN NIITÄ "TAPETTUJA", vaikka he olisivat VASTASYNTYNEITÄ, jos noin olisi!

MUTTA: "Pilastokeskus" katsoo myös, että "MUITA TAPETTUJA" OLI "AINAKIN SAMAN VERRAN"!

(Muuten: jos todella olisi tapettuja, se näkyisi armotta sukupuolijakautumassa! Mitään sellaista ei näy! syntyvyydedssä vain on ollut pudotus (jolle on kymmenen vuoden "synnytystalkoiden" jälkeen monia syitä.)

Ja TÄMÄ ei kyllä TAATUSTI PERUSTU TILASTOILLE missään väärin "käsitetyssäkään" mielessä!

Mutta varsinanen "SOKERI" on pohjalla, nyt kun "on päästy 36 mlj tapettuun":

SUOMEN TILASTOKESKUS: "YHTÄ PALJON OLI KOKONAAN SYNTYMÄTTÄ JÄÄNEITÄ MAON KOMMUNISMIN UHREJA!" (...ja Perkeleestäkö sitä tietää etteivätkö NÄMÄKIN OLLEET TOSIASISSA TAPETTUJA...!!! :-/)

Ja näin STK saa Mustaan kirjaan "72 miljoonaaa tapettua Maon uhria"!

Huomaako kukaan "matoja" tässä "nerokkaassa" (naisen!?) "päättelyssä", vai onko se "moitteeton"?

http://www.stat.fi/tup/verkkokoulu/data/vt/10/05/i...

... Mun tulkintani on, että Jung Chang ["38 milj. josta puolet syntymättä jääneitä", tuon "syntymättä jääneet kommunismin uhrit" ottivat muuten käyttöön natsirotuoppineet balttiemigranttitutkijat, erityisesti virolaiset, mm. Rein Taagepera, USA:ssa 50-luvulla)) on Kiinan on oma propagandatuotos, jolla on saatu oikeistolaiset lukemaan Kiinan oikeita väestötietoja tarkoituksellisen järjettömästi niihin liitetyllä "kommunisminuhripropgandalla" höystettynä.

Eli idea olisi päinvastainen kuin CIA:n "WTC-salaliittoliikkeessä", joka kerää riveihinsä "USA-vastaiset" skitsot ja hörhöt, ja ne vaaralliset vastustajat, mm. potentiaaliset iskukykyiset terroristit (ja tiedehuijausten paljastajat), ovat muualla. 8)

Vitsi on siis sellainen,että Kiinassa esiintyi maksimisyntyvyys 40-luvun lopulla vuo- teen 1958 (syntyvyys 3%,kuolleisuus 1%, eli 3 kertaa niin paljon väkeä syntyi kuin kuoli...Vain yhdessä maassa oli alhaisempi vuosikuolleisuus 1950-luvulla, 0.9%, osin samoista syistä, nimittäin SUOMESSA, mutta Suomessa olisi syntyvyys vain n. 1.5 %), kun Suuri Harppaus, johon liittyi teollisuuden ja väestön siirtoja ja lisäksi paha kuivuuskausi, oli alkanut 1957.Syntyvyyspiikki kuin sodan jälkeen myös seu-rasi tuota MAKSIMEIHIN NÄHDEN kolmanneksella alentunutta syntyvyyttä, joka OLI SEKIN KUITENKIN HELVETIN KORKEA 12 miljoonaa vuodessa 600 miljoo-nasta eli 20 promillea, kun "normaali" on keskimääräisen eliniän käänteisluku (joka siis takaa vakaan väestömäärän, 20 promillea vastasi 50 vuotta).

(Itse asiassa nuo luvuthan ovat v. 2000 hengissä olleita kunakin vuonna syntyneistä, mutta vähennykset ovat olleet 40 vuodessa pieniä, prosentti pari.)

Mutta Jung Chang teki kaksi tai oikeastaan kolme läpinäkyvää trikkiä "sepittäen kommunismin uhreja": hän otti "puuttuvat syntyneet" absoluuttisten (viereisten) maksimisyntyvyyksien mukaan (jotka tarkoittivat, että kolme kertaa niin paljon väkeä syntyi kuin kuoli, ja VÄESTÖNLISÄYS (eikä siis syntyvyys, joka sekin olisi ollut korkea) oli 20 promillea niiden aikana.

Tällä Jung Chang noin kaksinkertaisti "puuttuvien" määrän. Ne voidaan osoittaa syntymättömiksi,mutta se on kolmas juttu).Sen jälkeen hän väitti,että "näin saadut (yht. 18 mlj. muka "puuttuvaa") olivat tapettuja ja nälkään kuolleita", ja lisäksi hän väitti, että OLI TOINEN MOKOMA KOKONAAN SYNTYMÄTTÄ JÄÄNEITÄ, ja tällä keinolla hän sai "38 miljoonaan Maon uhria", joista hyvin läpinäkyvästi NELJÄNNES OLI "OIKEITA SYNTYMÄTTÄ JÄÄNEITÄ" JA LOPUT AIVAN "TYHJÄÄ ILMAA"

Vaan mitä tapahtuikaan,kun HALOSEN HIROHITOISTIT JA USALAINEN SKIT-SO-RUMMEL saivat nämä "tiedot": HE OTTIVAT KAIKKI NUO TAPETTUINA, JA KERTOIVAT TAAS KAHDELLA,"JOIDEN LISÄKSI TOINEN 38 mlj. OLI KOKONAAN SYNTYMÄTTÄ JÄÄNEITÄ"!

www.hawaii.edu/powerkills/20TH.HTM

” IMPORTANT NOTE:Among all the democide estimates appearing on this web-site, and in the table on the lower right, some have been revised upward. I have changed that for Mao's famine, 1958-1962, from zero to 38,000,000. And thus I have had to change the overall democide for the PRC (1928-1987) from 38,702,000 to 76,702,000. Details here. ”

Sitten tämä "65 mlj." tai "72mlj." ajettiin EUROPELLEPARLAMENTIN PÄÄTÖKSIIN JA SIELLÄ SE NYT KÖKÖTTÄÄ "VIRALLISENA KANTANA"....

(Huom! Europelleparlamentin "päätökset" EIVÄT OLE LAKIA, kansallista eivätkä kansainvälistä, vaan ne ovat paskanjauhamista.)

Ja koko hourulallatus mukamas "perustuu" siis yllä linkissä olevalle Kiinan väestön oikealle ikäjakautumalle v. 2000. :twisted::twisted::lol:

Jos tämä oli Kiinan propgandistien juoni, niin saivatpahan opetusken, että kun hulluille viikinkiämmille syöttää ämpärillisen paskaa, niin ne syövät kaiken hyvällä ruokahalulla, ja sen jälkeen kaikkien fysiikan ja muiden luonnonlakien vastaisesti vielä laskevat kaksi kertaa suuremman läjän sitä samaa "hyödykettä" kuin koskaan ovat syöneetkään! :shock::lol:

Varmaan siellä Pilastokeskuksessa on taas uusi pläjäys valmisteilla, esimer-kiksi YLLÄ ESITETTYJEN "TIETOJEN" KERTOMINEN JÄLLEEN KAHDELLA!

:D:D:D

muut-tiedeaiheet-f14/halosen-linjalla-tuposta-papoon-ja-tipoon-t22652-50.html

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=8028

Risto Koivula Vastaus kommenttiin #10

Kiiski: " Pelkästään Stalinin Ukrainaan kohdistunut Holodomor vastasi Hitlerin julmuuksia. "

Ai mitäkähän oheisista holomoottriteorioista kannatat?

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/06/jenkit...

1. "Alkuperäinen", "New York Timesin vastustajat": "1931, nälänhätä, kollektivisointi, 4 miljoonaa, paikka Ukraina, metodina huhupuheet ja "silminnäkijähavainnot"

2. Harvard: " 1932-1933, 7.5 mlj. etnisten ukrainalaisten kansanmurha, Ukraina, metodina vuoden 1939 oikeiden väestötietojen väärinluku ja väärä vertailu 1927 tietoisin.

3. Kommunismin musta kirja: 1932-1933, paikka VENÄJÄ! 6 miljoonaa Venäjän etnistä tai Ukrainasta tuotua, ukrainalaista karkotettu tai tapettu, tekijä: VENÄJÄN viranomaiset, syy: dekulakisaatio, etninen vaino", "tutkimusmetodi": vuosien 1927 ja 1939 väestönlakentojen haastattelutietojen väärintulkinta, väärennetyt asiakirjat

4. Kiovan Kansamurhamuseo, englanninkielinen Wiki: paikka: tiukasti Ukraina, aika uhrit: "ainakin 2.3 mlj etnistä ukrainalaista" (perustaja Stepan Kultshitsky), tutkittu "rikos": tietoinen kansanmurha, ukrainalaisten geenipuhdistus Saksan ja Japanin malliin", "teon" motiivi: salainen etninen itsenäisyysliike, tutkimusmetodi: vuoden 1937 epäonnistuneen tilastollisen yhden päivän väestölaskennan haastattelumaterian pitäminen oikeana väestälaskenta, ja tarkoituksellisestikin todellisista 5% alakanttiin olen raakadatan pitäminen "lskettuin väestötietoina".

5. Jokin muu?

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #12

Miksi, Koivula, yrität koko ajan valkopestä neuvostovallan rikoksia? Ei ole merkitystä sillä oliko uhreja miljoona vai 100 miljoonaa.

Risto Koivula Vastaus kommenttiin #13

On sillä merkitystä paljonkin.

On myös merkitystä sillä, puhutaanko historiasta, joka on yksi tieteenala, ylipäätään totta koskaan, vaiko pelkästään valehdellaan.

https://hameemmias.vuodatus.https://hameemmias.vuo...

" keskiviikko, 20. toukokuu 2015

Pahimmat kansanmurhaajat

1. Keisari HIROHITO (1901-1989, Japanin keisari 1926-1989), 30 mlj pääasiassa kiinalaista 2. maailmansodan aikana (Li Ping), eli sadan Hiroshiman ja Nagasakin ydinpommin, n. 300000, verran,myöhemmin vammoihinsa kuolleet mukaan lukien. Tätä pienempiä murhatöitä ei tässä käsitellä. Hirohito on absoluuttisen raatoluvun lyömätön historian mestari. Suhteellisestikin hän nousee korkealle, kun lasketaan, kuinka suuren osan hän tappoi hallintonsa alaisista ihmisistä (n. 10%, voittaa siinäkin suhteessa Hitlerin, mutta ei voita Belgian Leopold II:a (50%) eikä Pol Potiakaan (20%).

Hirohiton aiheuttamassa II maailmansodan itäisessä haarassa 1937-1945 lasketaan kuolleen 44 mlj. ihmistä (sodan läntisessä haarassa 56 mlj.).

Hirohito in dress uniform.jpg

Hirohito oli koulutukseltaan biologian tohtori natsiopein ja yksi natsien tappoideologian kehittäjistä, ja joka tapauksessa sen laajamittaisin soveltaja. USA ja Japani painoivat rauhanteossa päikseen villaisella Hirohoton kansanmurhat ja USA:n atomipommin, vaikka molemmat olivat maailman pahimpia sotarikoksia erityisesti siviilejä kohtaan. Yksi nykyaikaisen ihmisen korkeimpien psyykkisten toimintojen perustana olevien neurofysiologisten prosessien löytäjistä, Ichiji Tasaki (1910 - 2009, USA), oli aloittanut tutkijanuransa Hirohiton alaisena. Hän siirtyi 1950-luvun taitteessa Englantiin. Tasaki tutki selkärankaisten hermosäikeitä jo Japanissa, ja teki siellä käänteetekevän löytönsä neuronien aksonien myeliinitupen sähköä eristävästä funktiosta.

Esimerkisi Tarja Halosen ja al-Haidi Hautalan skitsoideologia "geeniraiskaajamurhaaja-miehistä" "historianselityksenä" perustuu Hirohiton miehitysarmeijan kenttäsotapropa- gandalle Kiinassa: Japanin sotilaat pakotettiin raiskaamaan ja tappamaan naisia ja tyttöjä ja vielä leikkimään suhtautuvansa tähän jonakin "palkintona".

Tämän tarkoituksena oli paitsi kansan hävittämien (japanilaisten ei ollut tarkoitus aset- tua "herroiksi", vaan ainoaksi kansaksi valtaamillaan alueilla), myös loikkarivirran tor- juminen Japanin armeijasta Maon joukkoihin sillä, että sinne ei otettaisi heitä vastaan, vaan tapettisiin. (Opissa ei ole tietenkään mitään "järkeä" edes "evoluutiopsykologian / sosiobiologian" pseudoteorian valossa, sillä sehän ei edistä toteuttajansa geenien leviämistä, kun alistetut naiset ja työt tapetaan.)

Noustuaan valtaan 1926 Hirohito aloitti ominaisen ulkopoliittisen toimintansa murhaut-tamalla tärkeimmän (ja pitkälle ainoan) liittolaisensa ja vasallinsa, Manchurian (Man- chukuon) sotalordi (sotilasdiktaattori) Zhang Zuolinin kesäkuussa 1928 äärimmäisen härskillä tavalla pudotuttamalla sillalta tynnyripommin tämän junanvaunuun hänen ollessaan matkalla japanilaisten kutsumana neuvotteluihin näiden kanssa.

Hirohito luuli tässä tehneensä suunnattoman palveluksen murhatun pojalle Zhang Xue-liangillie, jonka kiirehti tunnustamaan uudeksi sotalordiksi. Poika-Zhang, pitäen aluksi mölyt mahassaan, veti touhusta tasan päinvastaiset johtopäätökset ja lähti vähän äänin pohjustamaan puolen vaihtoa arvaamattoman hullun uuden herran ja "liittolaisen" alaisuudesta...

Hirohiton kansanmurhasaldo on jonkinmoisella tarkkuudella arvoitavissa täältä Japanin miehittämien maiden sodanuhritilastosta II maailansodan ajalta väehemällä kaikista sodanuhreista taistelijat:

Country .......Military Deaths .............Total Civilian and Military Deaths

China . . . . . . . . . . 3-4,000,000 . . . . . . . . . .20,000,000
Dutch East Indies — . . . . . . . . . . . . . . . . . 3-4,000,000
French Indochina — . . . . . . . . . . . . . . . . . .1-1,500,000
India . . . . . . . . . . . 87,000 . . . . . . . . . . . 1,500,000-2,500,000
Korea. . . . . . . . . . . — . . . . . . . . . . . . . . 378,000-473,000
Malaya . . . . . . . . . — . . . . . . . . . . . . . . . 100,000
Papua New Guinea — . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15,000
Philippines . . . . . . .57,000 . . . . . . . . . . . . . .500,000-1,000,000
Singapore . . . . . . . — . . . . . . . . . . . . . . . . 50,000

yht. sdoan aikana . . . . . . . . . .. . . ... . . . .. . n. 25000000

Hirohito oli kuitenkin jo keisari jo 20 vuotta aikaisemmin maassa, joka miehitti mm. Koreaa ja Manchuriaa.

http://english.peopledaily.com.cn/90883/8584618.html

" China concerned by "irrational" Japan

China on Monday censured an Japanese official's criticism of recent remarks by President Xi on his European tour.

"We are strongly dissatisfied and opposed to the Japanese side's irrational atti-tude," said Foreign Ministry spokesman Hong Lei, commenting the words of Yoshihide Suga, chief secretary of Japan's Cabinet.

Suga described as "unproductive" Xi's comments on Japan's history and the Nanjing Massacre while the Chinese President addressed a think tank in Berlin.

Xi told his German audience that the Japanese invasion, which caused more than 35 million Chinese casualties, still held "bitterly painful memories" for the Chinese people.

"The invasion, including the Nanjing Massacre, is an irrefutable fact. President Xi mentioned this period in his speech to emphasize the importance of maintaining justice and peace, preventing the repeat of historical trage- dies and working for a better future," Hong told a regular press briefing.

Japan invaded China in 1937 and on Dec. 13,1937,started a massacre in Nanjing, then capital of China. More than 300,000 Chinese people lost their lives in the 40 days that followed.

Hong noted that denying and embellishing history was becoming more frequent in Japan. All peace loving people, he said, should be highly concerned and on their guard.

Hong urged Japan to regain trust of their neighbors and the international commu-nity at large by adopting "a correct understanding and attitude" towards its history.

(Editor:GaoYinan、Yao Chun) "

Poimitaanpa täältä siitten seuraava, okea kansanmurhaaja, oikein prototyyppi:

2. Adolf HItler, 12 mlj, (Dailyn mukaan muka "30 mlj.")

Myös Hitlerin "ansioita" kansanmurhaajana on paisuteltu: hänen teurastupölkky- ja näl-käännäännyttämisuhrejaan oli noin 12 mlj,joista puolet juutalaisia (joiden määrä tiede- tään erittäin tarkasti).Hitler aiheutti II maailmansodan läntisen haaran,joka aiheutti (vai- noineen) 56 mlj:n ihmisen kuoleman (joista 10 mlj oli saksalaisia ja 20 mlj neuvostoliit- tolaisia. Eiköhän tuolla 12 millilläkin hopea irtoa, vaikka ainakin Leopold II hengittääkin niskaan. Ja sehän voi olla 15 mlj.vähän laskutavastakin riippuen.Hitlerin "saavutuksia" on paisuteltu virheellisesti mm. pistämällä hänen murhapiikkiinsä samat 7 mlj ukraina- laista kuin Stalininkin,vaikka heitä ei ole kukaan murhannut, vaan he siirtyivät / siirret- tiin Ukrainasta Venäjän ja Kazahstanin puolelle uuden teollisuuden työvoimaksi. ... "

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

En ole huomannut, että Halonen ja Tuomioja olisivat pitäneet ääntä Trumpinkaan toimista. Lapset erotetaan vanhemmistaan ja lääkitään uneliaiksi.

Risto Koivula

He ovat olleet pitempään helvetin hiljaa kuin kusi sukassa.

Pidän erittäin aiheellisena, että heistä keskutellaan, ja heihin koplataan myös Hautala...

Halonen ja Tuomioaja ovat TROLLEJA!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/01/suomal...

Halonen olisi kutsuttava pois YK:n pääsihteerin "neuvonantajan" paikalta.

Toimituksen poiminnat