MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

Sisäministeri Mykkänen puhuu taas pehmoisia

Toimintusministeriön sisäministerin pestiä hoitava Kai Mykkänen, tapansa mukaan viattoman lapsen ilmein, antoi Ylen uutisille lausuntoja, joista toivon ettei hän edes itse niihin usko. Hän on valmis harkitsemaan ja ehkäpä toteuttamaan operaation jossa Syyrian leireillä olevat Isis-perheiden lapset tuodaan Suomeen. Siis miten? Ottamalla vauvat äideiltään ja sanomalla, että äidit jäävät tänne!

Suomalaisten kohtalo Syyriassa on hankala. Pelkkien lasten tuominen Suomeen ei onnistu. Lasten ja äitien päästäminen Suomeen vaatii erityisjärjestelyjä. Naisten rikosoikeudellinen tuomitseminen ei onnistu ainakaan Suomessa. Millä todistat ylipäätään mitään kun kaikki ovat olleet naamioituneina koko ajan. Jonkinmoinen karanteeni tai tiukka valvonta äideille ja heidän lapsilleen voisi toimia, mutta se vaatisi erottamista samanmielisten joukosta. En tiedä, mutta eipä näytä Mykkäselläkään olevan järkevää ratkaisua ja hän on sentäs ministeri.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän seppoviljakainen kuva
Seppo Viljakainen

Viattomia ja täysin syyttömiä nämä naiset ovat : juuri kuulin TV:n uutisista , että Toimittaja otti ja meni kysymään hunnuttautuneilta : ihan viatonta väkeä ovat ...kuunnelkaa itse https://areena.yle.fi/1-4556507#autoplay=true

Ei kun ensimmäisessä luokassa lentäen " ennen kesää" takaisin rikastuttamaan kylttyyriamme. Welcome.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Jos olisin asioista vastaava viranomainen, en toisi heitä Helsingin Itäkeskukseen tai Turkuun tai Tampereelle saatesanoilla: ”Olkaa sitten kunnolla”.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Muistaakseni ISIS:n ohjeiden mukaan naiset sai raiskata, mutta naisia ja lapsia ei saanut erottaa toisistaan. Jos Mykkänen tuo vain lapset Suomeen hän syyllistyy rikokseen jota jopa ISIS-sotilaat pitivät liian julmana.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Mitähän Mykkänen uskoo tekevänsä, kun suunnittelee lasten erottamista äideistään. Se on vähintään yhtä raaka teko kuin jättää lapset äitiensä huomaan Syyriaan. Kuulostaa samalta kuin käytäntö ennen vanhaan Saksassa. Jos äitejä ei voi tuoda lasten kanssa, niin antaa olla siellä, missä ovat. Miksikä jeesukseksi Mykkänen itseään luulee.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Jos lapset erotetaan äidistään ja tuodaan Suomeen, on takuuvarmaa, että he katkeroituvat, syrjäytyvät ja radikalisoituvat viimeistään murrosiässä. Mykkäsen unelmissa heistä varmaan kuitenkin tulee kipeästi kaivattuja uusia suomalaisia ja työvoimapulan paikkaajia.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Ennustan tarinan juonen. Uusi tuleva vasemmistovihreä hallitus tekee päätöksen, jonka perusteella Isis-lapset kuljetetaan Suomeen. Inhimillisyyteen vetoamalla hallitus taipuu tuomaan myös heidän äitinsä. Perheenyhdistämisen vuoksi myös isät päästetään Suomeen. Jotta perheet ”kotoutuisivat” takaisin suomalaiseen yhteiskuntaan, heille järjestetään asunnot, harrastukset ja muut tykötarpeet.
Ja vasemmistovihreät elävät onnellisina kuplassaan elämänsä loppuun asti.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Asiassa tulisi olla yhtäläinen käytäntö läpi EU:n.

Pitäisiköhän määritellä uudestaan, kuka on suomalainen.

Hunnutetu rouvat voisivat nyt edes kasvonsa näyttää.

Joissakin maissa mm. Britanniassa on päätetty, että kalifaatin taistelijat puolisoineen ja lapsineen eivät ole tervetulleita palaamaan takaisin missään tilanteessa.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

"Pitäisiköhän määritellä uudestaan, kuka on suomalainen."

Arveluttavaa on, että lähdetään rakentamaan tuhansien kilometrien päähän uutta valtiota (Islamilainen Kalifaatti). Ilmeisesti näillä "uudisraivaajilla" on ollut selkeä suunnitelma, miten se tehdään.
Amerikassa länsi asutettiin raivaamalla ja tappamalla. Kalifaatti toimi samoin. Raivataan tieltä shiiat, kristityt ja kurdit. Kantojen sijaan räjäytellään vastustajat. Metsänraivauksen sijaan raivataan patsaat ja muut vääräuskoisten rakennelmat. Selkeä tavoite!
Vastus Kalifaatille oli vähän erilainen kuin monen maanosan alkuperäiskansat. Mielestäni kalifaatin asukkaat ovat nyt maattomia ja riippuvaisia muiden armeliaisuudesta. Usein kansalaiseksi pääsee vasta sitten kun on osoittanut kelpoisuutensa uuteen isänmaahansa. Myös näiden Kalifaatin kansalaisten tulee ansaita Suomen kansalaisuus.

Toimituksen poiminnat