MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

En pelkää trolleja, en pelkää natseja. Ohisalon poliittinen julistus!

Viheriden tuore puheenjohtaja Ohisalo aloitti räväkästi julistamalla ettei hän pelkää trolleja eikä natseja. Toivon puheenjohtajalle menestystä, mutta jos mielessä päällimmäisenä kummittelevat trollit ja natsit, kovi harhaiselta puheenjohtajan ensiaskeleet vaikuttavat.

Mikäli vihreiden puheenjohtaja ja sisäministeri katsoo elämäntehtäväkseen natsien välttelyn, hän elää  jossain menneessä harhamaailmassa, joka on pelottavaa ministerille ,vieläpä sisäministerille. Varapuheenjohtajaehdokas hekumoi maalaisten insestillä, joten mielenkiintoista porukkaa tulossa poliittiselle framille.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (38 kommenttia)

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Markku, ihan totta kirjoitat.

Olen samaa mieltä, että olisihan vihreillä "omallakin tontillaan tekemistä":

Tuore vihreiden pj, sisäministeri Maria Ohisalo sanoo, että ilmastomuutos on torjuttava niin, että ”kaikki pysyvät mukana”. Ihan totta: sen täytyy tarkoittaa siis ihmisiä, eläimiä ja kasveja.

Vihreiltä on nyt unohtunut Suomen monimuotoisen luonnon suojeleminen, koska vihreät ovat nyt ummistaneet silmänsä siltä valtavalta kiimalta, jolla sellutehtaita tuodaan Suomeen. Sekö oli hinta Haaviston ulkoministerin pestistä?

Vihreät, nyt ei puhuta vain hakkuumääristä ja puun riittävyydestä, vaan nyt puhutaan uhanalaisista eläimistä ja kasveista. Kokonaan ja nopeasti tuhoutuvista Suomen luontotyypeistä.

"Suomen luontotyyppien uhanalaisuus 2018: Luontotyyppien tilan heikentyminen jatkuu (tiedote 18.12.2018):

- -"Luontotyyppien uhanalaisuus on arvioitu Suomessa toista kertaa. Vajaasta 400 luontotyypistä noin puolet (48 %) arvioitiin uhanalaisiksi koko maassa. Etelä-Suomessa uhanalaisten osuus (59 %) on selvästi suurempi kuin Pohjois-Suomessa (32 %). Luontotyyppien tila ei ole parantunut viimeisen vuosikymmenen aikana, vaan monien luontotyyppien kehityssuunta on arvioitu edelleen heikkeneväksi. Luontotyyppien tilaa on kuitenkin mahdollista parantaa.

Korkeimpaan uhanalaisuusluokkaan eli äärimmäisen uhanalaisiksi (CR) arvioitiin 57 luontotyyppiä, joista peräti 40 on perinnebiotooppeja eli ketoja, niittyjä, hakamaita ja metsälaitumia. Äärimmäisen uhanalaisiksi arvioitiin myös mm. Etelä-Suomen savikkoalueiden virtavesiä, lettosoita sekä ilmaston lämpenemisen uhkaamia tunturien lumenviipymätyyppejä. Erittäin uhanalaisia (EN) ja vaarantuneita (VU) luontotyyppejä on eniten soiden, metsien ja Itämeren rannikon luontotyyppiryhmissä." - - (ks. koko teksti alla)

https://www.syke.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Suomen_luo...

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Ihan hyvä aloitus vihreitten puheenjohtajalta. Hän ei pelkää mitään. Ei ole harhaista nähdä äärioikeistolaisen valheelisen populismin leviämistä euroopassa. Turpeinen on varmaan Trumpin hallinnon linjoilla että historiaa ei tarvitse opetella koska siitä on paljon aikaa...

Käyttäjän SamiSaxelin kuva
Sami Saxelin

Satuolentoja tai kuolleita poliitikkoja ei kannatakkaan pelätä. Tämä on ihan hyvä linjaus. Vihreät alkavat viimeinkin matkan reaalimaailmaan.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Aika huonot eväät vihreiden puheenjohtajalla on, kun hän ensimmäisenä asiana alkaa rakentamaan viholliskuvaa olkiukosta, jota hän ei sitten lupaa pelätä.
Uskonpa, että jos joku kysyisi yllättäen Ohisalolta, millainen oli 1930 - 40 lukujen natsi ja millainen on 2000 luvun natsi, vastaus menee änk änk puolelle. Vihreiden elämisen edellytys, kuten muinaisten kommunistienkin, on vastavoima. Kommunisteille se oli ”kansanvihollinen”, mihin joukkoon joutui mielivaltaisesti. Vihreille kansanvihollisia ovat ”rasistit ja natsit”, joita he eivät osaa itsekään määritellä. Leimaksi riittää, ettei rasistit ja natsit kannata vihreää aatetta eivätkä hallitsematonta maahanmuuttoa.
Kommunistien sankareita olivat kaivosmiehet, jotka hakkasivat puoli vuorta yhden työrupaman aikana hiileksi, vihreille keskenkasvuinen autistinen tyttö, joka kuulemma näkee ilmasta hiilidioksiidimolekyylit.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Vain äärivihervassarit näkevät näitä natseja joka paikassa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #9

Onkohan Ohisalolla kaikki natsit bunkkerissa?

Käyttäjän SamiSaxelin kuva
Sami Saxelin

vsat kom 5
Pahoitelut sarkasmistani. Tuo sinun kommentisi on aivan looginen. Mutta itse ajatelen asian nyt niin että olisiko jo vihreillekin tullut aika tunnustaa se tosiasia että kuviteellinen paha entiteetti ei ole kohdistetavissa yksilöön puoluetasolla.

Aivan perustelusti, jos natsi,rasisti, nettitrolli sananmääritelmä on lavea, niin joku internetin moniulotteisessa ja osittain varsin mustavalkoisessa ympäristössä voi hyvin kokea että Ohisalo on natsi,nettitrolli tai kaikista pahin olio eli rasisti.Tällöin tarvitaan vain taitavaa sanankäyttöä jotta vältyy kunnianloukkaussyyteeltä. Ohisalolla tulee olemaan vaikea jopa mahdoton tilanne, jossa hän joutuu sisäisetä turvallisuudesta vastaavana ministerinä johtamaan valtion pakkokeinoja niitä yksilöitä vastaan jota pidetään valtionvihollisena.
Vihreät voi nähdä ihan mitä haluaa, mutta ministerinroolissa voi tulla aikamoisia ylläreitä vastaan, kun asiat eskaloituu tarpeeksi vaikeaksi.

Nyt kun selkeästi määritelmät puuttuu niin veikkaampa että Ohisalo löytää viellä itsestään kirjoituksia jossa hänet kuvataan totalitäärisen poliisivaltion pääpapitarena. Mutta hänhän kertoi ettei pelkää niitäkään.

Yleensä filosofia ja puoluepolitiikka tai välillä jopa tervejärki on huonosti yhteensovitettava.

Tarkemmin asiaa pohdituani Ohisalon puhuu lähinnä omilleen. Jos ne siellä pelkäävät näittä satuolentoja ja pitävät niitä reaalimailman ilmiöinä niin olkoon sitten niin.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen Vastaus kommenttiin #11

Hyvä kommentti Sami. Tietenkin on uskottava, että Ohisalo puhui omilleen. On vaikea kuvitella, että hän polkaisee ansaan niittaamalla valmiit viholliskuvat, joita hän sitten ministerinä alkaa huitomaan. Joltakin Emma Karilta sen uskoisi, mutta luulisi Ohisalolla olevan enemmän harkintaa.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #11

Natsit ja rasistit eivät ole satuolentoja, vaan ne ovat olemassa ja toimivat ja ne äänestää persuja.

Käyttäjän SamiSaxelin kuva
Sami Saxelin Vastaus kommenttiin #15

Voihan joku kokea että on rasistista tai natsismia äänestää persuja. Se on ihan ok mielipide. Yhtä validia voi olla epäillä näiden kamaluuksien uskoavan demokratiaan ja äänestävän sankoin joukoin mm vihreitä.

Polittiikka nyt on semmoista huumoria nykyjään että jos minä haluaisin jostain syytä että puistonpenkit olisi etnisyyksien mukaan ja yritysten kuuluu olla valtionjatke tuotantokiintiöineen yms rasistista ja natsistista soopaa. Puhumatkaaan laajoista etnisistä puhdistuksista tilanteessa jossa siitä muodostuisi sotilaallisen voiton korvike en kyllä oikeastaan löytäisi yhtään eduskuntapuoluetta,joka jakaisi saman arvomailman.

Tietystyti arvot ja keinot muutuu ajassa, mutta niin kait määritelmienkin pitäisi.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #20

"Voihan joku kokea että on rasistista tai natsismia äänestää persuja. Se on ihan ok mielipide. Yhtä validia voi olla epäillä näiden kamaluuksien uskoavan demokratiaan ja äänestävän sankoin joukoin mm vihreitä."

Voihan sitä uskoa mihin vaan, mutta oletko ihan tosissasi sitä mieltä että natsi tai rasisti, tai niiden yhdistelmä, äänestäisi vaaleissa vihreitä eikä persuja.

Jos joku tosissaan näin uskoisi ja ajattelisi sanoisin että kyseinen henkilö kärsii harkintakyvyn puutteesta.

Käyttäjän SamiSaxelin kuva
Sami Saxelin Vastaus kommenttiin #22

Miksei , syväekologia on myös vihreillä mukana vaikka Naessin ja Brundtlandin liuettamana.
Evolutiivinen humanismi on aika lähellä natsismin oppeja.

Käyttäjän SamiHnninen kuva
Sami Hänninen Vastaus kommenttiin #22

Oletko tutustunut vihreän liikkeen natsitaustaan. Ehkä kannataisi.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

#3. #5. Vähän koomisia kommentteja nyt, kun Juha Mäenpää ja Ano Turtiainen ovat eduskunnassa.

Käyttäjän SamiSaxelin kuva
Sami Saxelin

Ei kannata välittää. Mitä merkitystä tuommoisilla huudatuskommenteilla on. Mäenpää ja Turtianen eivät ole kuitenkaan kovin merkittäviä hahmoja.
Mäenpää lätinät tulkitsen Kiljusen lämmitämiseksi. Nää härnää toisiaan kilpaa.

Mutta Ohisalon rooli on sisäministeri. Se on kusessa vielä jos se yrittää loihtia ilmoille närkästystä mahdollisilta opponenteiltaan joita se nimittää leikkimielisesti natseiksi, trolleiksi yms .

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

#10 En tunne kumpaakaan herraa, joten komiikkani oli tahatonta. Eduskuntaankin mahtuu monenlaista puhetta ja kirjoitusta meidän pöyristelyistä huolimatta.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

... mutta pelkää ilmastomörköä

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kannattaa vaikka Ylen Areenasta tsekata se puhe kokonaan eikä lojua laiskana viemärilehtien ja muiden hourujen varassa. Tuo nosto on vain pari virkettä koko puheessa.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Tämän vihreän puoluetoverin ,naispuolisen , facebook kirjoituksia joskus katselin.Tuli aivan mieleen ne usan itsemurhakanditaattien villitsijät joukkohysterian lietsojat,joita aivopestiin ja peloteltiin uhkakuvilla ja maailmanlopun enteillä.Fanaattisuus oli suorastaan pelottavaa siellä hurmoksensa vallassa olevilla kommentoijilla.Täytyy todellakin elää harhoissa ja pelon ympäröimänä jos näkee natseja valveilla ollessaan,tai trolleja selvinpäin.Delerium hallitustahan joku täälläkin jo mainosti,joten ei liene harhaan sittenkään osunut.

Delirium (latinan ilmauksesta de lira ire 'poiketa suorasta linjasta') tarkoittaa sekavuustilaa, joka johtuu aivojen vajaatoiminnasta. Sen voivat aiheuttaa erilaiset ...https://fi.wikipedia.org/wiki/Delirium

Aikamoista vihapuhetta on näiden kaikkia muita vihaavien suvakkienkin kirjoitukset,joista ei kukaan poliitikko itke koska ajaa näiden omia tarkoitusperiä.Täälläkin on etuoikeutetussa asemassa muutama häiriintynyt saanut vuodesta toiseen nimitellä suomalaisia ihmisiä.Almamedian johdossa istuva Reenpään suvun suosikkipoika Ollilan Jorma varmaan nauraa olemattomaan partaansa,kun nämä vihreät-vasemmisto-rkp-ja keskusta tekevät työn heidän puolestaan,heidän omistamisssaan medioissa.

Kuten kirjoitin jo vuosia sitten ihmiset jakautuvat ja alkavat toisiaan vastaan taistelun,joka on ollut näiden taustajoukkojen tarkoituskin.Välineet ojennettiin eu:sta medialle,vihapuhe ja rasismi ynm.vouhotus joka upposi näiden pehmenneeseen päähän kuin veitsi voihin.

ELI toivat suomeen ennakkosensuurin ja mielipiteistä linnaan kulttuurin.Jolle jatkoa VAATII journalistiliitto ,joka onkin olevinaan nykysuomessa laki ja oikeus.Ja sen lain laatijoitahan nyt ovatkin sitten,kun vähemmistönä ohittivat suomalaisten tahdon.Nämä kun ovat järjestään samoja sisäpiiriläisiä jotka ylessäkin toimittajien virkaa istuvat.Iltalehdestä se sanni.g.laasonenkin stubbin avulla nostettiin ministerien palleille,ja sama koskee näitä tanssii tähtien kanssa-poliitikoita joita sdp:ssä ja vihreissä onkin kosolti,muiden samantaustaisten missien ja muiden kanssa ollut ja on. ynm.radioääniä joita ovat vuoron perään marssittaneet JULKISUUDEN VALOKEILAAN poliitikot ja toimittaja kaverinsa.

Yhteistä näille on se,ettei suomalaisten asioista ole koskaan ollut mitään väliä yhdellekkään näistä huuhaa-aatteiden ja ideologiensa kannattajille.Nämä ovatkin yhdistyksiä jotka ajavat pienen osan eli omiensa etuja,sama koskee rkp:tä jonka arvot ovat samat.Seurapiirisivuilla esiintyminen ja julkkisten kanssa kisailu onkin suomessa mennyt amerikan tapaan kaiken edelle.Tottakai kun ovat itse samaa sakkia.Ihan siellä pääkallopaikalla asti.

Kaupunki Vihreät joihin kuuluu,vasemmiston ja rkp:n tapaan ne hyväosaiset nuoret aikuiset tai kylttyyri /taide /julkkis/kirjailija/tanssi jne.alan julkkikset jne.pääkaupunki seudulta lähinnä,ja joiden edustajissa on siis paljon verorahoilla elätettäviä ovat hyödyllinen idioottilauma keskustalle joka saa ohjata hallitusta SDP:n rinteen eläkeläisten kanssa.SDP ja keskusta ovat eläkeläisten puolueita,ja verorahoilla tienaavien naisten,ja miesten ja pikku pomojen joita riittää joka kaupungissa ja kunnassa.Rkp saikin taas rinteen avulla oman tahtonsa läpi,koska sdp kannattaa rotuhygieniaa ja sen mukaista arvomaailmaa.Lipposen tapaan kumarsi rahaa.

Nuoret menivät halpaan sdp tyhjistä lupauksista,kuten aikoinaan kataisen hallituksenkin äänestäjät.Urpilainen lupasi 100 000 työpaikkaa tuli Kreikkalainat ja meni ne työpaikatkin virolaisille,rinne sentään ymmärsi valehdella hiukan huonommin.SDP ilmaistyömallikin jatkuu ,jonka Filatov kehitti 90 luvulla ,sitä on paranneltu kaiken aikaa täyttämään näiden halpatyövoiman tarpeita ja uutta järjestystä eu:ssa:nyt saavat kaikki osallistua tulevaisuudessa ilmaistöihin,osattomaksi ei jää kukaan kun työleirimallit otetaan satasella käyttöön.Aktiivimalli on muuten osa tuosta suunnitelmasta,ei mikään edellisen hallituksen uusi keksintö.

Kokoomus laski vaan väärin kun alkoi kosimaan vihreitä äänestäjiä ,mutta saatiinhan 1.4.2019 laki halpatyövoiman vapaasta suomeen tulosta aikaan.Sekä sopimus joka TAKAA että suomalaisten veronmaksajien ja suomalaisten lapsiperheiden,sairaiden,työttömien,eläkeläisten (niiden joilla on pieni työeläke,ei edellisien hallitusten tempputyöllistetyt ja maahanmuuton epäonnistuneen politiikan eläkeläiset,vaan nämä jotka jäivät paitsioon yli 1000 euron eläkkeillään) jne.rahoista leikataan lisää,koska "pakolaiset"ja nälänhätä,uskon sodat ,klaanien ikuisuussodat maailmalla tuo lisää porukkaa suomeen.

Jokohan nyt vihreät saavat ne 50 000 espanjalaista nuorta MIESTÄÄN kun ex puheenjohtajansa (ei ville)heitä niin kaipaili jo aikoinaan..

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Hyvä puhe ja hyvä vastavoima näille persujen möläyttelijöille. Jopa pienillä lapsilla on paremmat käyttäytymistavat kuin persujen kansanedustajilla.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Eikös kyse blogissa ole Ohisalon möläytyksestä?
Pystytkö Ritala yhteenkään kommenttiin palstalla ilman mainintaa perussuomalaisista?!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Ei suuresti yllätä, että persukansanedustaja Jani Mäkelä on pahoillaan natsien puolesta.

https://twitter.com/JaniMakelaFi/status/1139886900...

Käyttäjän SamiSaxelin kuva
Sami Saxelin Vastaus kommenttiin #27

Näyttäisi olevan lähinnä Silvennoisen tulkinta. Ei aiheuta sen suurempaa kummestusta. Oulalla on välillä vähän omaperäiset näkemykset siitä mitä on natsismi.

Ehkä Tanskan malli jossa natsi sanan kevyestä käytöstä on tehty rangaistava teko , saattaisi olla meilläkin tarpeen. Vielä kun arvolatausta vähän kevennetään niin voidaan muuttaa J. Karjalaisen Sankarit laulun sanotus uusiksi. Me ollaan n--ja kaiki kuin oikei silmiin katsotaan,, jne..

Mulle se toki käy, mutta silloin historia liukenee ja asiat mitä ne teki muuttuu käsiteeksi jo muinaiset foinikialaiset..

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

""Meidän tulee puolustaa ihmisoikeuksia, tehdä inhimillistä pakolaispolitiikkaa ja pitää huolta, että vihapuheen uhrit tulevat kuulluksi ja SAAVAT OIKEUTTA. Mä en pelkää sanoa sitä, mä en pelkää trolleja, mä en pelkää natseja”, Ohisalo sanoi.

Hänen mukaansa Suomen suurin sisäisen turvallisuuden uhka on syrjäytyminen, ja siksi sosiaalipolitiikka on parasta turvallisuuspolitiikkaa.""

Jaahas aikooko määrätä pakkopidätyksiä ideologinsa vastustajille ??
Aikooko syrjäyttää erimieltä olijat yhteiskunnasta ??

Ei kuviteltuja trollei sisäministerin tarvi pelätä tietenkään . Mutta jossei Suomen sisäministeri pestissään ole koko Suomen sisäministeri vaan oman ideologinsa lasien läpi toimija .

Ja jos iso osa ei koe omakseen sitä politiikkaa ja laittaa "jarrut pohjaan" omilla ratkaisuillaan .
Sitä kantsis jossain määrin pelätä .
Jos talous yms kiinnostaa ...

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Ohisalo on urhea ja rohkea naiseksi, jos hän ei pelkää trolleja eikä matseja, sillä ne on kyllä vaarallisia ja pelottavia örkkilajeja molemmat.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Natsien vastustamisessa ei ole mitään väärää. Väkivalloinhan heitä vastustettiin 70 vuotta sitten.
Ongelma tulee siinä vaiheessa, kun minua, faktoja ja mielipiteitäni kutsutaan natsiksi.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Ongelma tulee siinä vaiheessa, kun minua, faktoja ja mielipiteitäni kutsutaan natsiksi."

Ei se nyt niin paha voi olla jos nimitellään, vaikka onhan se rumaa.

Ei ihminen muutu natsiksi vaikka sitä sanottaisiin natsiksi, mutta voihan se olla natsi vaikkei sitä natsiksi sanottaisi.

Minuakin on nimitelty vaikka miksi, muttei se ole minuakaan miksikään muuttanut.

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

Olisi mielenkiintoista kuulla perustelut sille, miksei Vihreät rp:n pj:n pitäisi ilmoittaa, ettei pelkää (uus)natseja ja trolleja? Pitäisikö ilmoittaa pelkäävänsä heitä, vai jättää viiteryhmäänsä kiinnostava asia huomioimatta?

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Arto, kysymyshän on todistamisesta. Olen sanonut, että vihreät ovat kaikista Suomen puolueista eniten uskonnollisen lahkon kaltainen. Puheenjohtajan tulee seurakuntansa edessä julistaa tietenkin vihreää uskoaan mutta myös vahvuuttaan vastustaa pahaa.
Vihreiden belsebuuppi on natsit, fasistit ja perussuomalaiset ynnä heidän kannattajansa. Pahan manaaminen ja päälle maaginen merkki kuuluu joukkokokouksissa asiaan. Ohisalolla maaginen merkki oli käsin tehty sydämen kuva.

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

Markku, kiitos vastauksestasi. Tosin en ymmärrä tuota todistamista. Mielipiteesi lahkonomaisuudesta saattaa hyvinkin olla totta, mutta Perussuomalaisten leikillinen nimitys Halla-ahosta "Mestari", antaa kyllä oman käsityksensä ainakin osan Perussuomalaisten suhtautumisesta häneen. Tuskin vastaavaa löytyy muista suomalaisista puolueista?

Pääasia on, että puoluejohtajat puhuvat tilanteesta riippuen joko omilleen tai ns. kansalle. Tänä päivänä kaikki jää kuitenkin muistiin. On siis todella tärkeää muistaa mitä puhuu ja kirjoittaa, koska kaikki voi löytää edestään!

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Arto, luin juuri kirjan ”Punaisten naisten tiet”. Se on valtiotieteiden tohtorin ja historiantutkija Tiina Lintusen väitöskirja. ja kertoo seikkaperäisesti Porin ja Ulvilan punakaartilaisnaisten kohtaloista.
Tulee vain mieleen, miten helppo on lietsoa vihaa ja epäluuloa, mutta jälkien korjaaminen vie aikaa. Jos olisin itsekin viisaampi, en ainakaan lietsoisi lisää inhoa vihreitä enkä muitakaan kohden. Mutta kun sitä ei ole riittävän viisas...

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

Kiitos Markku! En kyllä löytänyt vastausta lahkolaisuudesta. Mutta samapa tuo. Olen kyllä samaa mieltä, että varsinkin naiset jotka ovat valinneet oman aatteensa , ovat aina olleet kärsimässä ensimmäisten joukossa. Mutta tätähän ei meille sivistyneille miehille tarvitse kertoa, vai mitä?

Käyttäjän SamiSaxelin kuva
Sami Saxelin

Niin silloin kävi. Mutta ei asioista keskusteleminen ole vihanlietsontaa. Vihreiden problematiikka on se että ne ei ole sen kummempia kuin muutkaan.

Tuo Diarra selvisi jostain syytä kuin koira veräjästä. Ei niinkään siitä ensimmäisetä komentista vaan siitä Sallan taudin kytkemisetä suoraan insestiin.
Lisäsi vielä suolaa haavoihin kertomalla olevansa ylpeä Pellolaisista geeneistään eli siis resitensistä Sallan tautiin..

Uskokooko joku tämän olevan vahinko vai onko hän oikeasti niin rasisti kuin antoi ymmärtää. Nää saa nyt takaisin sen vihan mitä ne ovat kylväneet tavoitellessaan poliitista valtaa. Siihen ei auta muu kuin selkeä depatti johon ne itse ottaa avoimesti osaa. Ne on huutaneet että suomi on yhtä rasismia ja natsismia koko maa poislukien he.

No hyvä on sitten olkoon niin, mutta Sallan tauti johtuu aivan muista asioista kuin insesti.Liittyy espanjantautiin ja geenipoliin variatioiden supistumiseen, vaikka tornio jokilaakson asukkaat muuta luulivat silloin kuin maan sisäisä pakolaisia asutettiin Itä_lapista. Me tiedetään jotain mitä he eivät tienneet silloin, mutta Diarran luulisi asiasta olleen tietoinen koska opettaja. Vihreät käänsi keskutelun itse Fatimin ihonväriin , joka on irrelevantti siinä kontektissa.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

PTR -toiminta tulee tämän sisäministerin myötä hankaloitumaan ja vaikeutumaan. Ministerillä kun ei ole minkäänlaista kompetenssia ohjeistaa tai johtaa tuota oleellisesti sisäministerin toimialaan kuuluvaa toimintaa.

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

Eiköhän tuon PTR-toiminnan suhteen jouduta luottamaan ministeriön virkamiesten ja asiantuntijoiden apuun. Olihan Sipilän hallituksessa oikeusministerin pesti tuplaministerillä, joka oli sitä mieltä, että kuolemanrangaistus on hyväksyttävä, mikäli henkirikoksen uhrin nimi on Lindström!

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Mitä virkaa on sisäministerillä, jonka ideologiaan kuuluu sisäministerin toimialaan kuuluvien toimintojen hankaloittaminen ja vaikeuttaminen?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #36

Onko oma suhteesi tulliin ja rajavartiolaitokseen ehtinyt jotenkin merkittävästikin hankaloitua vai pelkäätkö vain yleisesti ottaen omaa varjoasikin?

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #37

Mikäli Ohisalo pestinsä kunnialla hoitaa, niin melko kauaksi hänen pitää vihreästä ideologiastaan poiketa. Ehkäpä ja toivottavastti tuo pesti opettaa hänellekin, että kaikki asiat eivät hoidu halaamalla. Toivotaan parasta.

Toimituksen poiminnat