MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

Kaikki blogit puheenaiheesta Atk

It jälkeenjäänyt Suomi luulee paljon itsestään!

Tosiasiassa Suomi ei ole ollut koskaan maailman johtava atk/it tai nettipalvelujen käyttäjäyhteiskunta. Se on muutaman Petterin ja Jorman hokemaa valetta, jonka mistään ymmärtämätön journalistikunta on kopioinut. Teimme kolmivuorossa kännykkää, joka jäi jälkeen älyvehkeissä, kun USA:n eläkejärjestöt halusi sen valmistuksen Intiaan. Todellakin jämähdimme Mikro-Mikko vaiheeseen Nokiassa.

Kehitysblogi: Huoltotöitä Uuden Suomen uutispalvelussa

Suoritamme tänään kello 10-11 huoltotöitä Uuden Suomen uutispalvelussa. Tämä saattaa aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon uutispuolellamme. Tänä aikana emme myöskään päivitä uutisia sivustollemme.

Puheenvuoro ja Vapaavuoro ovat molemmat käytössä normaalisti, joskin suosittelemme, että bloggaajamme ja keskustelijamme eivät päivittäisi profiilinsa tietoja tänään tuon tunnin aikana. Mitään suurta harmia ei kuitenkaan pääse tapahtumaan, jos profiiliinsa koskee.

Digitaalisesta taantumasta

Digitaalisessa maailmassa ei näytä tapahtuneen mitään uutta kymmeneen vuoteen. Internet keksittiin jo 1990-luvulla. Taulutelevisiot, digitaalikamerat ja älypuhelimet yleistyivät viime vuosina niin, että niitä kaupitellaan tätä nykyä supermarketeista kuin makkaraa. Markkinoita on jäljellä enää tuotteille, joiden toivotaan itse luovan oman kysyntänsä. Eräs asiaan liittyvä turhake on älykello.

Syntipukki AKT?

Kenestä syntipukki?

Mihin me on oikein tultu. Monet tahot syyttävät nyt AKT:tä kaikesta mahdollisesta. Jopa siitä, että sopimuksiin ei päästy. Juuri kun EK oli ilmoittanut, ettei haluakaan mitään sopia, kunhan nyt pakkolaeilla saadaan muutama heille tärkeä asia läpi. Uskomatonta. Myös muutama etujärjestön edustajakin ilmoitti, ettei tämä "yhteiskuntasopimus" mikään tärkeä ollutkaan. Hallitushan "kilpailukykypaketillaan" hoitaa tarpeellisen. Päästään sopimisen sijasta sanelukulttuuriin ihan isompien ehdoilla.

Minä syytän Timo Soinia

Miksi syytän vaikka en ole persuäänestäjä enkä enään jäsen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä