MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

Kaikki blogit puheenaiheesta Stubbin hallitus

Stubb arvioi: Hallitus onnistui 90-prosenttisesti

Lauantaina Rovaniemellä vieraillut pääministeri Alexander Stubb (kok.) arvioi, että hänen hallituksensa onnistui tehtävässään yhdeksänkymmentä prosenttisesti. Pääministerin mukaan hän astui pestiinsä vaikeassa taloudellisessa ja poliittisessa tilanteessa. Välillä onnistuttiin, välillä epäonnistuttiin, hän totesi Ylelle.

Sotesoppa paloi pohjaan. Toimiva ratkaisu vaalien jälkeen.

Surkeaakin surkeammille Kataisen-Urpilaisen ja Stubbin-Rinteen hallituksille kirjattiin tänään eräänlainen nollapiste. Sotesoppa kiehui ensin yli, ja nyt se paloi pohjaan. Hallitus heitti lopullisesti lusikkansa nurkkaan.

Kataisen siksakkihallitus vei meiltä kyvyn

Jyrki Katainen, Jutta Urpilainen, Ville Niinistö, Paavo Arhinmäki, Päivi Räsänen ja Carl Haglund, miksi te kiristitte verojamme ja jarrutitte Suomen talouden kehitystä?

Toki kiristävistä veropäätöksistä (lista niistä tämän kirjoituksen lopussa) vastanneiden joukossa on ollut vuosina 2011 – 2014 muitakin, kuten Alexander Stubb ja Antti Rinne loppumetreillä sekä Stefan Wallin alkumetreillä, mutta ensin mainitut kuusi henkilöä ovat six packiksi nimetyn Kataisen hallituksen ja sen työn jatkajan päävastuulliset.

Valheet, emävalheet … ja demareiden vaalilupaukset

Jos vertaillaan puolueiden vaalilupausten ja käytännön politiikan välisiä eroja, niin tämän kyseenalaisen kisan voittaa ylivoimaisesti demarit.

Eduskuntavaalien alla ja niiden jälkeenkin demareiden slogan on ollut ”työ ja oikeudenmukaisuus”. Kun asiaa arvioidaan sivusta nähtynä, niin kyseessä on todellakin lähinnä hirtehishuumori.

IL: Kansan luottamus ministereihin on kehno

Hallitus koostuu ministereistä, joten kansan luottamusta – tai nykytilanteessa luottamuspulaa – yksittäisiä heikäläisiä kohtaan voidaan käyttää varsin hyvänä suunnannäyttäjänä kuvaamaan luottamusta koko hallituksen toimintaa kohtaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä