MarkkuTurpeinen Musta tuntuu ja muuten minun mielestäni!

Kaikki blogit puheenaiheesta Vastuuttomuus

Luvaton mainosjakelu kriminalisoitava

Yhteiskuntamme rakentuu kasvavalle kulutukselle. Kasvu halutaan varmistaa kaikin mahdollisin keinoin. Yksi näistä on mainonta. Sen sietää niin kauan kuin ihmisen kotirauhaa ei sillä häiritä. Mainosjakelu on mennyt kuitenkin tämän rajan yli. Kävin äsken postilaatikolla ja sieltä löytyi tältä päivää seuraavien mainokset: Viherpeukalot, Stark, Siisti Piha, Masku, Gigantti, Tokmanni, Citymarket, Postinen, RTV Yhtymä, K Supermarket, Motonet, Lidl, Nautica, Verkkokauppa, Hongkong, Biltema, Jysk ja lisäksi hämäräjärjestö Helsingin Dianetiikka-keskuksen kaksi mainosta mielenvikaisen L.

Mikä mättää?

Minulla oli tämän syksyn ensimmäinen seiskojen ryhmäytys. Uudet seiskat saivat itse ehdottaa sääntöjä luokilleen joita he sitten noudattavat läpi yläasteen, toivon mukaan ehkä sen jälkeenkin. Yksi säännöistä mikä tuli muutamaan kertaan oli että "Ei saa kuvata ilman toisen lupaa". Avattiin sitä hieman koska se on hirveän tärkeä sääntö olla erikseen olemassa tänä päivänä. Myös muut luokkien säännöt oli tärkeitä, fiksuja rohkeita seiskoja!

Viranomaisen toiminnan laittomuus ja vastuullisuus – vastuuttomuus

Kansalaisjärjestöt ovat ehdottoman tarpeellisia, ja niin myös kansalaisten oikeudentunnon mukainen toiminta, oikeuden haku ja vääryyden oikaisu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä